Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση - πρωτοχρονιάτικη πίτα, σύνδεσμου Αγιονικολαϊτών «Ο ΚΑΒΟΜΑΛΙΑΣ»

Ο Σύνδεσμος Αγιονικολαϊτών «Ο ΚΑΒΟΜΑΛΙΑΣ» θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στις 29 Ιανουαρίου, στις 5.00 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη (Μπιχάκη 15, έναντι δημαρχιακού μεγάρου Ρέντη).

Φέτος, ο Σύνδεσμός μας θα τιμήσει τον συγχωριανό μας, Μιχάλη Μπαχτή, λαμπρό νέο επιστήμονα, ο οποίος συμμετέχει στο πείραμα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC), που πραγματοποιείται στο Πανευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN), στη Γενεύη της Ελβετίας. Θα βραβευθούν επίσης οι μαθητές που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας 2012
17:00 – 17:30 Προσέλευση
‐ Ανανεώσεις συνδρομών
17:30 Έναρξη εκδήλωσης
‐ Προβολή βίντεο από τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού
‐ Χαιρετισμός Προέδρου‐Απολογισμός πεπραγμένων Συνδέσμου
‐ "Απολογισμός των πεπραγμένων της Ομοσπονδίας Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής - αναφορά στις σχεδιαζόμενες για το 2012 δράσεις, από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιάννη Δερτιλή".
‐ "Ενημέρωση από την Επιτροπή Αγώνα Κατά της Αγκυροβολίας στον Όρμο των Βοιών για τις τελευταίες εξελίξεις", από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Χρόνη Περιβολάρη.
‐ "Ενημέρωση για τα νεότερα αναφορικά με τη σύσταση του Συνδέσμου Νέων Επιστημόνων".
‐ "Τα κοινωφελή έργα στο χωριό μας από τον προπερασμένο αιώνα" – Από τον Μηνά Αναστασάκη
‐ Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου φίλων Καβομαλιά κ. Σταύρο Σαρμπάνη για τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Ειρήνης.
‐ Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Παναγιώτη Παυλάκη (μέσω SKYPE)
‐ Απονομή τιμητικής διάκρισης στον Μιχάλη Μπαχτή για την πρόοδό του στον χώρο της επιστήμης και τη συμμετοχή του στο πείραμα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC), που πραγματοποιείται στο Πανευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη της Ελβετίας.
‐ Βράβευση εισακτέων σε ΑΕΙ / ΤΕΙ
‐ Χαιρετισμοί επισήμων
‐ Η Νεκταρία Καραντζή σε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.
18:30 Κοπή πίτας 7 μικρή δεξίωση

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Μηνάς Αναστασάκης θα κάνει μια ενδιαφέρουσα αναδρομή με θέμα: "Τα κοινωφελή έργα στο χωριό μας από τον προπερασμένο αιώνα". Την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την καλλιτεχνική της παρουσία η συντοπίτισσά μας, Νεκταρία Καραντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου