Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ελένη Σαραντίτη

Στον “αέρα” του διαδικτύου είναι εδώ και μερικές μέρες η ανανεωμένη ιστοσελίδα της συμπατριώτισσάς μας και πολυβραβευμένης συγγραφέως, Ελένης Σαραντίτη.

Στην εξαιρετικής αισθητικής ιστοσελίδα www.esarantiti.gr μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα, την περίληψη των βιβλίων, αλλά και κριτικές που αφορούν το σύνολο του έργου της. Μάλιστα, στην ενότητα των βιβλίων της που απευθύνονται σε παιδιά και νέους, και συγκριμένα όσον αφορά τα μυθιστορήματα "Ο κήπος με τα αγάλματα" και "Ιόλη ή Τη νύχτα που ξεχείλισε το ποτάμι", μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο πρώτα επεισόδια των αξέχαστων ομώνυμων σειρών που προβλήθηκαν στη δημόσια τηλεόραση και βασίστηκαν σε αυτά.

Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, κείμενα, συνεντεύξεις της κ. Σαραντίτη, αλλά και κριτικές που η ίδια έγραψε κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας της στη σχετική με το βιβλίο σελίδα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ". Κατά την πλοήγηση σας, την οποία συνοδεύουν ήχοι πουλιών που αποτελούν και το κεντρικό μοτίβο της ιστοσελίδας, θα διαβάσετε επίσης βιογραφικά της στοιχεία, θα δείτε φωτογραφίες, ενώ έχετε και την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω μιας σχετικής φόρμας.

Πατώντας δε στο χαρακτηριστικό εικονίδιο που βρίσκεται στο δεξί και πάνω μέρος της ιστοσελίδας, μπορείτε να συνοδεύσετε την ανάγνωση με υπέροχα ακούσματα, από ήχους του δάσους και φλάουτα, αλλά και "πολύχρωμες" πολιτισμικά μελωδίες που ξεκινούν από τον Sting και τον Lucio Dalla και φτάνουν μέχρι τον Γιώργο Μάγγα...

Καλή πλοήγηση σε έναν ολάνθιστο «κήπο» γνώσης και πνευματικής ευχαρίστησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου