Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ & ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΔΟΓΑΝΗ, ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΗ & ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. 

 Όλοι γνωρίζουμε και όλοι βιώνουμε τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και όλοι παλεύουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν μπορούν από μόνοι τους να παλέψουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.
Σ’ αυτούς τους ανθρώπους στέκεται όλα αυτά τα χρόνια με περισσή φροντίδα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης. Αρκετά ιδρύματα στη Μητρόπολη μας φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες, άρρωστα και εγκαταλελειμμένα παιδία και γέροντες. Ένα από αυτά τα ιδρύματα λειτουργεί και στη πόλη μας, τη Νεάπολη, «Το γηροκομείο μας»! Έως τώρα με την βοήθεια όλων μας και την εποπτεία του π.Παναγιώτη Αρώνη το γηροκομείο λειτουργεί υποδειγματικά.

 Όμως τώρα σε αυτήν την κρίση έχουν περισσότερο την ανάγκη μας. Γι’αυτό και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ «ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ» αποφάσισε να βοηθήσει όσο μπορεί. Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:30 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραϊσκου 104 Πειραιάς) θα πραγματοποιήσει συναυλία με την αγαπημένη μας Άννα Μπιθικώτση η οποία πολλές φορές έχει δείξει την αγάπη της για τον τόπο μας και την ευαισθησία της και τα φιλάνθρωπα αισθήματα της για τον ανθρώπινο πόνο. Θα τραγουδήσει επίσης ο Σωτηρης Δογάνης και θα έχει φιλική συμμετοχή η πατριώτισσα μας Νεκταρία Καρατζή η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως με μεγάλη χαρά όταν της το ζητήσαμε.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 10 ευρώ. Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6945462575 (κ. Γιάννης Λιωνής), 6972422654 (κ. Μιχάλης Μηνόγιαννης) και 6977009255 (κα. Φρόσω Δουμάνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου