Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2014

Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής
Πραξιτέλους 87 – 18532 Πειραιάς
Ηλεκτρονική διεύθυνση: omospondiavatika@gmail.com
Ιστολόγιο: omospondiavatikon.blogspot.com

Πειραιάς, 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς ΟΛΟΥΣ τους ΒΑΤΙΚΙΩΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

Η Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής προσκαλεί όλους τους Βατικιώτες στην εκδήλωση που οργανώνει το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου2014, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά "Ο Άγιος Παύλος», Χαριλάου Τρικούπη 36 (είσοδος από Κουντουριώτη 229-231 & Κανθάρου), στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ομοσπονδία θα απονείμει τιμητική διάκριση στον συμπατριώτη μας, γεωλόγο, κ. Κώστα Μανάκο, για την πολύχρονη εργασία του στη συγκέντρωση πετρωμάτων και την εντυπωσιακή συλλογή που δημιούργησε, η οποία και εκτέθηκε φέτος στα Βάτικα.

Επίσης, η Ομοσπονδία θα τιμήσει τη μνήμη του καθηγητή, Γρηγόρη Λιονή, ο οποίος αποτελεί σημαντική προσωπικότητα της πνευματικής ιστορίας του τόπου μας. Ακόμα, θα τιμήσει τη μνήμη των αδελφών και Χρήστου και Ντίνου Π. Τσίρου, επιστημόνων και ανθρώπων ανιδιοτελών, που πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες τόσο στο χωριό τους, την Πάνω Καστανιά, όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδας μας, τα Βάτικα, και την κοινωνία γενικότερα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει με την καλλιτεχνική της παρουσία η συμπατριώτισσά μας, Γιούλη Τσίρου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

ΤΟ ΔΣ της ΟΒΣΛΑ

Πληροφορίες:
Νίκος Αλειφέρης: 6944267145
Γιάννης Δερτιλής: 6932626559
Καλλιόπη Λιβανού: 6974792943

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου