Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

"η Ωραία Κοιμωμένη" ξύπνησε... Μήνυμα από τη Θάλασσα

Το Eλληνικό Παράρτημα της οργάνωσης Arch International σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: "ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ - "η Ωραία Κοιμωμένη" ξύπνησε... Μήνυμα από τη Θάλασσα", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, στη Νεάπολη Λακωνίας και το ξενοδοχείο "LIMIRA MARE", στις 7:00 μ.μ.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο σύλλογος "Τουλίπα Γουλιμή", η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική και το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Ο Ξένιος Ζευς".

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

1) Barbara Jean Euser - Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Arch International: "Το Παυλοπέτρι στα 50 Απειλούμενα Μνημεία του πλανήτη - Επιπτώσεις - Επιβαλλόμενες δράσεις"

2) Γιάννης Ψαρράκης, Γραμματέας του συλλόγου "Τουλίπα Γουλιμή": "Όρμος Βατίκων και Παράκτια Ζώνη - Ανθρωπογενείς Πιέσεις και Ρυπάνσεις - Ανακοίνωση των αναλύσεων που διενεργήθηκαν από το ΕΛΚΕΘΕ, τον δήμο Μονεμβασίας και τον σύλλογο "Τουλίπα Γουλιμή".

3) Μάγδα Σωτηριανού, μέλος της Arch International και του συλλόγου "Τουλίπα Γουλιμή": "Εξαφάνιση της Ποσειδωνίας - ο Όρμος των Βατίκων χάνει τη Ζωή του"

4) Εκπρόσωπος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Ο Ξένιος Ζευς": "Τουριστική Ανάπτυξη και Περιβαλλοντική Προστασία"

*Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των επισήμων, τοποθετήσεις των παρισταμένων και δημόσιος διάλογος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου